Ontvang gratis BTC ter waarde van 10 dollar door in te schrijven bij Coinbase

Coinbase exchange actie

Tijdelijk ontvangt u van Coinbase gratis Bitcoin ter waarde van 10 dollar wanneer u zich via onze site inschrijft. Wie aan Bitcoin en Ethereum denkt, denkt ook aan Coinbase. Het is een van de grootste, bekendste en betrouwbaarste cryptocurrency-exchanges.

Ontvang BTC ter waarde van 10 dollar

Coinbase heeft momenteel een scherpe actie voor nieuwe leden en maakt het werken met digitale valuta’s nu nog leuker! Wanneer u via ons inschrijft en voor $100 (+/- €83) of meer aan digitale valuta’s koopt of verkoopt, ontvangt u $10 (+/- €8) aan gratis Bitcoin. Uw investering groeit dus al direct met 10% zonder dat de BTC koers gestegen is!

Schrijf u nu in bij Coinbase

Over Coinbase

Coinbase is ‘s werelds populairste online wallet provider en cryptocurrency-exchange. U kunt hier Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin kopen. Het platform is uitermate geschikt voor mensen die net beginnen met het kopen van cryptovaluta. De handelsbeurs moet en wil als een van de grootste exchanges voldoen aan de Europese regelgeving en volgt daarom het “Know your customer” beleid. Het is niet alleen ‘s werelds grootste bitcoin exchange, het wordt ook als een van de veiligste beschouwd.

Wanneer u meer wilt weten over Coinbase kunt u ons overzichtelijke artikel lezen.