De Universa blockchain voor bedrijven

Universa (UTN) blockchain voor het bedrijfsleven

Universa is een geheel nieuwe generatie van het blockchain concept, dat potentie bezit om een grote speler te worden in de ontwikkeling van de blockchain sector. De blockchain benadering van Universa maakt het netwerk daadwerkelijk geschikt voor het bedrijfsleven. Daarom zijn de UTN tokens, de currency van Universa, mogelijk interessant om te kopen.

Wat is Universa?

Het Universa project staat voor een volledig aanpasbare blockchain met snelle transacties en slimmere contracten. De huidige blockchains zijn zowel traag als duur in gebruik. Universa is van plan dit te doorbreken met een blockchain die 10.000 transacties per seconde kan verwerken en door het gebruik van een prijsmodel dat 100 keer goedkoper is dan Bitcoin. De transacties zullen plaats vinden in slechts 2 seconden en bovendien wordt er gewerkt met een vaste transactieprijs.

Borodich, de initiatiefnemer, vindt het belangrijk dat Universa niet is opgericht om te dienen als aanbieder van cryptocurrency. Universa biedt een blockchain-technologie voor het maken van slimme contracten en toepassingen op basis van de Universa-blockchain. Hierdoor kunnen bedrijfsapplicaties ontwikkeld worden op de blockchain die klanten toegang geven tot bijvoorbeeld carpooling services, hotelkamers, benzinestations en parkeerplaatsen. Daarnaast liggen er veel kansen in de logistieke sector om bijvoorbeeld goederen te volgen binnen de gehele transport keten van producent tot klant.

De kans dat Universa, op zakelijk gebied, in de toekomst één van de belangrijkste blockchain platforms zal worden is groot.

Wat is de Universa blockchain?

Wie zitten er achter Universa?

Het Universa team staat onder leiding van Alexander Borodich. Borodich is een Russische investeerder en digitale media strateeg. Daarnaast heeft hij onder andere ervaring als marketingdirecteur bij de Mail.ru Group en heeft hij wereldwijd in meer dan 70 projecten geïnvesteerd. In 2014 is hij onderscheiden met de “business angel of the year” award als een van de meest belovende ondernemers binnen Rusland.

Het team bestaat verder uit een groot team van 17 ontwikkelaars en UX specialisten, 3 projectmangers en een behoorlijk aantal kwaliteitsmanagers.

Welke wallets ondersteunen UTN?

Het UTN token komt beschikbaar als een ERC-20 token. U kunt dus Ethereum wallets gebruiken voor het veilig bewaren van uw UTN. Ons advies is om uw cryptovaluta altijd binnen uw eigen wallet te bewaren. Hieronder volgen een aantal mogelijkheden:

Ledger Nano S (Ons advies)

Met de Ledger Nano S hardware wallet heeft u via de MEW website ondersteuning voor UTN. Door het gebruik van een hardware wallet, zal uw cryptovaluta op de veiligste manier worden bewaard. Wanneer u meer wilt weten of hardware wallets, leest u ons artikel over hardware wallets.

Bewaren op de blockchain via MyEtherWallet

De populairste manier om Ethereum tokens te bewaren is het gebruik van de web-based wallet van MyEtherWallet. Het is uiterst eenvoudig om een nieuwe wallet aan te maken op myetherwallet.com. MyEtherwallet zal een keystore bestand aanmaken dat u met een wachtwoord beveiligd. Bewaar dit bestand en het wachtwoord goed want het is de toegang tot uw tokens. Als extra beveiliging kunt u op deze site ook uw Ledger Nano S gebruiken.

Universa kopen

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om Universa tokens te kopen. Binnenkort zullen de eerste exchanges de UTN-P tokens gaan aanbieden om mee te handelen. Uiteraard zullen wij dit artikel op dat moment bijwerken. Wanneer u Universa wilt kopen, zult u eerst Bitcoin of Ethereum moeten kopen. U kunt hier voor terecht bij één van onze partners.

Bitonic

Direct Bitcoin kopen en verkopen bij Bitonic

U kunt snel en vertrouwd bitcoins kopen via iDEAL bij de nummer 1 Bitcoin leverancier van Nederland! Sinds 2012 zijn er al meer dan 300.000 bitcoins verkocht. Bij Bitonic worden uw bitcoins direct gereserveerd voor de opgegeven prijs en bovendien worden ze uit eigen voorraad geleverd. Bij Bitonic kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs!

Koop nu Bitcoin

Litebit

Bij LiteBit vinden zij dat toegang tot crypto currency gemakkelijk moet zijn. LiteBit is een verkooppunt van digitale valuta, van Bitcoin tot ZCash. Wat LiteBit uniek maakt is dat het iedere valuta die het verkoopt, ook weer inkoopt van klanten. Er zijn veel verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDeal en Mister Cash

Koop nu Ethereum

 

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *