Binance is een opkomende en prettige crypto exchange om op te handelen.

Informatie over de Binance exchange

Wanneer u cryptovaluta wilt kopen via de Binance exchange kunt u zich via de informatie op deze pagina voorbereiden en laten adviseren.

Wat is de Binance cryptocurrency exchange?

Binance is een relatief nieuwe Chinese exchange en het bedrijf is opgericht door ervaren professionals in de crypto wereld. De meest herkenbare naam achter dit project is Changpeng Zhao, voormalig CTO bij OKCoin.

De exchange werd opgericht na het aantrekken van investeringen via een ICO (Initial Coin Offering). In ruil ontvingen investeerders hiervoor BNB-tokens. Deze tokens kunnen nu op de beurs worden verhandeld. Tenslotte kan men ze ook gebruiken om met korting de handelskosten te betalen.

Binance biedt een breed scala aan hulpmiddelen om te handelen. Daarbij maakt het niet uit of u een beginner bent of een professionele handelaar. Het is namelijk zeer eenvoudig om valuta te kopen en verkopen op deze beurs. Geavanceerde functionaliteit op het platform maakt het mogelijk om complexe handelsoperaties uit te voeren. Daarom is deze exchange voor iedereen geschikt.

Wij hebben positieve ervaringen met Binance. Bovendien is het een gebruiksvriendelijke exchange en u betaald lage transactiekosten. Om precies te zijn 0.10%. en vergeleken met bijvoorbeeld Bittrex is dat ruim de helft goedkoper.

Voordelen

  • Eenvoudige en geavanceerde handelsmethoden
  • Ondersteuning voor bijna 100 cryptocurrencies
  • Ondersteuning in meerdere talen
  • Hoge liquiditeit
  • Het platform kan 1,4 miljoen transacties per seconde verwerken
  • Lage tarieven voor transacties en opnames
  • Beloningsprogramma’s voor de gemeenschap

Hoe veilig en betrouwbaar is Binance?

De platformarchitectuur omvat verschillende certificaten en beveiligingsprotocollen. Hierdoor wordt het over het algemeen als veilig beschouwd. Bovendien biedt het gebruikers de mogelijkheid om 2-factor authenticatie en Google Authenticator te activeren. Om een account te verifiëren, moeten gebruikers een van deze functies activeren. Binance is een bekende, populaire exchange en staat bekend als een uiterst betrouwbare cryptovaluta-beurs.

Waar kan ik de Binance app downloaden?

Ten eerste kunt u de exchange direct op het internet bezoeken en daardoor rechtstreeks via uw browser benaderen. Belangrijk is dat U zich eerst moet registreren voordat u transacties kunt uitvoeren.

Ten tweede kunt u de applicatie gratis downloaden van de Google Play Store. Daarmee is het ook beschikbaar voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Op dit moment is de applicatie voor de Apple IOS-store helaas nog niet beschikbaar gesteld voor de Europese markt.

Alternatieven voor Binance

Wanneer u van eenzelfde aanbod aan cryptocurrencies gebruik wilt maken, dan kunt u het beste inschrijven bij de HitBTC exchange. Zie voor meer informatie ons artikel over deze exchange.

U kunt ook van kleinere exchanges gebruik proberen te maken. De populaire Kucoin exchange heeft een leuk aanbod, waaronder Dragonchain. Een andere kleine exchange met een gevarieerd aanbod is CoinExchange.

Beperkte inschrijvingsmogelijkheden

De enorme toeloop van nieuwe gebruikers heeft Binance doen besluiten om dagelijks een beperkt aantal nieuwe gebruikers toe te laten op het handelsplatform. Door het nemen van deze maatregel kan de performance van de exchange voor bestaande gebruikers gegarandeerd worden. U kunt zich dagelijks op wisselende tijden proberen in te schrijven. Is de inschrijving op het moment gesloten, probeer het dan op een ander moment van de dag nogmaals.

Schrijf u gratis in bij Binance

 

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *