Bittrex is een van de meest populaire exchanges voor cryptovaluta

Informatie over de Bittrex exchange

Wat is de Bittrex cryptocurrency exchange?

Bittrex is een cryptovaluta beurs waarbij beveiliging hoog in het vaandel staat. Het bedrijf is namelijk opgericht in 2014 door IT- en beveiligingsexperts. Bovendien hebben zij bij elkaar meer dan 50 jaar aan kennis.

Het hoofdkantoor van deze exchange is gevestigd in Las Vegas, Nevada. De toewijding aan beveiliging betekent dat de exchange zich uitsluitend richt op betrouwbare munten.

Gebruikers hebben toegang tot drie accounttypen. Het type is afhankelijk van het verkregen verificatieniveau. De accounttypen zijn Niet-geverifieerd, Standaard en Verbeterd en op basis van het behaalde verificatieveau, kunt u steeds grotere bedragen handelen op deze beurs.

Voordelen

  • Zeer grote selectie van cryptovaluta
  • Zeer veilig platform
  • Makkelijk te gebruiken
  • Geautomatiseerde functies zoals het instellen van een stoploss

Hoe veilig is Bittrex?

Bittrex legt veel nadruk op het bieden van eersteklas beveiligingsstandaarden. Als gevolg daarvan is 2-factor-authenticatie aanwezig. Ook heeft het platform strenge verificatienormen voor de enhanced-accounts. Het platform maakt ook gebruik van een multi-stage wallet-strategie. Deze strategie zorgt ervoor dat 80 tot 90% van de klantenfondsen offline worden gehouden.

Een gevolg van de strenge verificatievereisten is wel dat de beurs veel informatie over zijn gebruikers verzamelt. We zien over het algemeen dat steeds meer beurzen om uitgebreidere verificatie vragen. Dat is bijvoorbeeld ook bij Coinbase aan de orde.

Zijn er goede alternatieve exchanges?

Op het moment van schrijven is de Bittrex exchange gesloten voor nieuwe aanmeldingen.

We hebben de afgelopen weken een enorm aantal nieuwe accountregistraties ontvangen. We zijn verheugd dat we zoveel nieuwe gebruikers hebben die lid willen worden van de Bittrex-community. Helaas moeten we daardoor een paar upgrades maken voor onze support- en back-endsystemen om het toegenomen verkeer en de grotere belasting te kunnen verwerken. Als zodanig hebben we voorlopig nieuwe gebruikersregistraties gestopt.

Wilt u toch graag traden dan zijn de volgende exchanges een goed alternatief:

Aanrader: Op korte termijn start er ook een veelbelovende nieuwe exchange. Lees alvast alles over de UPcoin exchange in ons artikel.

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *