Alle informatie over de Coinexchange.io exchange

Informatie over de CoinExchange beurs

U kunt op CoinExchange net wat meer bijzondere cryptocurrencies kopen dan op veel andere exchanges. Niets in crypto is leuker dan een speciale coin scoren op een vroeg moment. Vooral als een aantal maanden later de coin in populariteit wint en de waarde flink kan stijgen. Op deze pagina leest u alles over de CoinExchange exchange.

Wat is de CoinExchange?

CoinExchange is een cryptocurrency beurs waarop alleen BTC en altcoins verhandeld kunnen worden. U kunt hier dus niet terecht met dollars of euro’s. De diversiteit aan cryptovaluta is hier echter zeer groot. Naast Bitcoin, Ethereum en Litecoin kunt u hier bijna elke andere altcoin, waaraan u maar kunt denken, traden. Daarnaast is er ook een zeer divers aanbod aan ICO’s beschikbaar. Wij adviseren dat u vooraf altijd goed onderzoek doet naar de coins of tokens die u wilt kopen.

Deze exchange heeft veel tijd besteed aan het bieden van een prettige en snelle interface. U kunt hier dan ook op een prettige wijze traden. Uw orderportefeuille blijft overzichtelijk en recente transacties zijn eenvoudig op te zoeken. Bovendien is er een duidelijk overzicht van nieuwe toegevoegde coins en er is een chatbox aanwezig. Via deze zogenaamde TrollBox kunt u met andere handelaren communiceren.

Coins met een low market cap

Wanneer u goed onderzoek doet, kunt u op deze beurs coins vinden met een lage markt kapitalisatie. Dat betekend dat ze nog weinig verhandeld worden door anderen. Voor veelbelovende coins is er daardoor nog veel groei mogelijk in de waarde. Daar staat het risico tegenover dat interesse in de betreffende coin laag blijft.

Tarieven

U kunt gratis een account aanmaken bij CoinExchange. Zoals u mag verwachten zijn er geen kosten of limieten verbonden aan het storten van cryptovaluta. De provisie van 0,15% voor het traden is relatief goedkoop. De kosten voor het weer overboeken van cryptocurrencies zijn gemiddeld.

Voordelen van deze exchange

  • Overzichtelijke en snelle interface
  • Lage kosten
  • Interessante cryptocurrencies
  • Zeer divers en uitgebreid aanbod van cryptovaluta
  • Beveiliging met two-factor identificatie
  • Aanwezigheid van een TrollBox (chatbox)

Hoe veilig is CoinExchange?

Voor CoinExchange is veiligheid een van de belangrijkste punten. Evenals veel andere exchanges kunt u behalve een gebruikersnaam en wachtwoord ook kiezen voor two-factor identificatie. Zonder deze inlog codes kunnen andere personen geen toegang krijgen tot de exchange en uw coins.

Kanttekening is dat er weinig bekend is over de eigenaren van het bedrijf. Daarentegen bestaat de exchange al langere tijd, is deze in trek bij veel andere investeerders en is het aanbod van cryptocurrencies zeer divers.

Wij adviseren om coins, die u langere tijd wilt bewaren, over te schrijven naar een offline wallet. Dat is altijd veiliger dan valuta te bewaren op een exchange.

Meld u aan bij CoinExchange.io

en ga ook op zoek naar die bijzondere coin!

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *