Informatie over de HitBTC exchange

Wanneer u cryptocurrencies wilt kopen bij HitBTC kunt u zich via dit artikel voorbereiden. We geven achtergrond informatie over de HitBTC exchange, behandelen de verschillende voordelen en bespreken de veiligheid.

Wat is de HitBTC cryptocurrency exchange?

HitBTC is een veelzijdige cryptocurrency exchange. Met name door de ondersteuning van meer dan 150 verhandelbare cryptocurrencies, tokens en initial coin offers. De onderneming is gestart in 2013 met 6 miljoen euro aan risicokapitaalfinanciering en richt zich op een wereldwijde doelgroep.

Sinds de oprichting zijn er veel nieuwe valuta’s en tools aan het platform toegevoegd. Zo is er een aparte ICO-functie waardoor steeds weer andere tokens aan de exchange kunnen worden toegevoegd.

Een account aanmaken en aan de slag gaan is gratis. Er zijn geen kosten of limieten voor het storten van cryptocurrencies op HitBTC. Willen gebruikers echter fiat-valuta (USD of EUR) deponeren, dan wordt een vergoeding in rekening gebracht. Deze is afhankelijk van de grootte van hun storting en de gebruikte valuta. De tarieven die in rekening worden gebracht door het platform zijn relatief laag. Ten eerste rekent men voor directe transacties met een 0,1% uitvoeringsprovisie. Ten tweede wordt voor uitgestelde transacties 0,01% korting verleend.

Het opnemen van cryptocurrencies is gratis. Wel moeten hier de gebruikelijke netwerkkosten nog over verrekend worden.

Voordelen

  • Hoge liquiditeit
  • Lage kosten
  • Stabiele uptime
  • Stortingen en opnames van Fiat zijn mogelijk
  • Meertalige ondersteuning en bovendien inclusief live “trollbox” voor gebruikers
  • Geavanceerde protocollen voor het bouwen van applicaties: REST API en FIX API

Hoe veilig is HitBTC?

HitBTC biedt een verscheidenheid aan beveiligingsopties voor gebruikers. Ten eerste is er de automatische uitlog functionaliteit. Ten tweede is er de benodigde two-factor identificatie voor inloggen, opnames en toegang tot accountinstellingen. Daarnaast houdt de beurs ook een logboek bij van de inloggeschiedenis. Hierdoor ontvangen gebruikers e-mailmeldingen over verdachte inlog pogingen, wanneer accounts worden benaderd vanaf een onbekend IP-adres.

Belangrijk is dat er cold-storage portefeuilles beschikbaar zijn voor sommige cryptocurrencies. Hierdoor hebben gebruikers de mogelijkheid om voor hun geld gebruik te maken van offline opslag. Over het algemeen wordt het echter als minder veilig beschouwd om een externe service voor cold storage te gebruiken.

Meld u gratis aan bij HitBTC

 

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *