Handel cryptovaluta op de KuCoin exchange uit Hong Kong

Informatie over de KuCoin exchange

Cryptocurrencies kunt u kopen op de KuCoin exchange. Het is altijd verstandig om uw goed voor te bereiden en advies in te winnen over een exchange. Op deze pagina leest u alles over de Kucoin exchange.

Wat is de KuCoin cryptocurrency exchange?

2017 was een turbulent jaar voor de cryptocurrency industrie in China. Ten eerste werden ICO’s verboden. Ook werd CNY-trading op de grotere exchanges tijdelijk geschorst. Het zag er tijdelijk niet zo goed uit. De beurzen in het land geven echter niet op. Eind 2017 is KuCoin geïntroduceerd, een Chinese beurs die zich voornamelijk richt op buitenlandse klanten. En dat is te merken! De exchange is volledig in de Nederlandse taal beschikbaar en dat is prettig!

Deze nieuwe beurs is extra aantrekkelijk als gevolg van de aanwezige en interessante cryptovaluta. Deze cryptocurrences waren vanaf dag één al beschikbaar. Bitcoin is uiteraard ook aanwezig, net als Litecoin en Ethereum. Zoals u van een Chinese exchange mag verwachten, zijn ook NEO en zijn GAS-token ook aanwezig. Daarnaast treft u een handvol andere interessante valuta’s.

Een account aanmaken bij Kucoin is gratis. Ook zijn er geen kosten of limieten voor het storten van cryptocurrencies. De tarieven voor het traden zijn relatief laag. Dat is het gevolg van de lage uitvoeringsprovisie van 0,1% die in rekening gebracht worden op transacties.

Het opnemen van cryptocurrencies is gratis. Daar gaan nog wel de gebruikelijke netwerkkosten voor de betreffende valuta af.

Trade interessante coins bij Kucoin

Het is momenteel niet mogelijk om u aan te melden bij Bittrex en Binance. Daarom is het momenteel extra aantrekkelijk om u nu aan te melden bij Kucoin. Bovendien zijn er enkele aantrekkelijke en gewilde cryptovaluta bij Kucoin te traden. Bijvoorbeeld DragonChain (Drgn), het populaire NEO, maar ook andere grotere spelers als Litecoin (LTC), Digibyte (DBG), Tenx (PAY), Qtum, Ethereum en uiteraard Bitcoin.

Voordelen van deze exchange

  • Beschikbaar in de Nederlandse taal
  • Lage trading kosten
  • Interessante cryptocurrencies
  • Aanwezigheid van grotere bekende cryptocurrencies
  • Goed trading platform met duidelijke grafieken
  • Goede liquiditeit

Hoe veilig is KuCoin?

Zoals we ondertussen van een nieuwe exchange mogen verwachten, biedt KuCoin een verscheidenheid aan beveiligingsopties voor gebruikers. Het belangrijkste is de two-factor identificatie voor het inloggen. Hiermee beveiligd u het uitvoeren van opnames en toegang tot de accountinstellingen. 

Zoals altijd raden we aan om valuta die u enige tijd niet gebruikt, te bewaren op een wallet. Dat is namelijk veiliger dan het op een exchange te laten staan.

Meld u gratis aan bij KuCoin

 

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten: