Cryptocurrencies kopen op de UPcoin exchange

Informatie over de UPcoin exchange

Binnenkort kunt u ruim 100 verschillende cryptocurrencies kopen op de nieuwe UPcoin exchange. Bovendien zijn door de ledenstops, op de andere grote exchanges, nieuwe spelers op de markt van harte welkom. Op deze pagina leest u alles wat er momenteel bekend is over de UPcoin exchange.

Wat is de UPcoin cryptocurrency exchange?

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in cryptocurrencies traden. Daardoor is de markt is nog flink in beweging en komen er steeds meer serieuze trading platformen bij. Op korte termijn start de nieuwe exchange UPcoin en wij hebben alvast informatie verzameld over deze exchange. Wanneer de exchange is live gegaan zullen wij onze informatie uiteraard verder bijwerken.

Deze exchange zal ongeveer 1000 tradingpairs bevatten bestaande uit 100 verschillende cryptovaluta en tokens. Bovendien zal de exchange elke week nieuwe cryptovaluta aan het platform toevoegen. Een ruim aanbod van cryptocurrencies is een voordeel omdat u dan niet verplicht bent om op meerdere exchanges actief te zijn.

De uitgangspunten van UPcoin zijn het bieden van veiligheid, een snelle performance en een prettige gebruikersinterface. Deze speerpunten geven de indruk dat we in elk geval met een serieuze exchange te maken hebben. Uiteraard zal de toekomst moeten uitwijzen of dat daadwerkelijk zo is.

Momenteel is een account aanmaken bij UPCoin gratis. Daarnaast worden voor het storten of opnemen van cryptocurrencies geen kosten berekend. De tarieven voor het traden zijn erg voordelig. Dit komt tot uitdrukking in de tradingprovisie op transacties, die zal liggen tussen de 0,1% en 0,2%.

Trade interessante coins bij UPcoin

Helaas is het momenteel niet mogelijk om u aan te melden bij Bittrex en Binance. Nieuwe exchanges, die het serieus aanpakken, zijn daarom erg welkom. Door u alvast in te schrijven bij UPcoin, krijgt u in elk geval binnenkort toegang tot een nieuwe exchange om cryptocurrencies te traden. Bovendien ontvangen vroege inschrijvers 500 dollar om trading fees te bekostigen. Daarmee kunt u dus voor lange tijd gratis traden bij UPcoin.

Normaal gesproken zijn op exchanges in elk geval de belangrijkste valuta aanwezig. Bijvoorbeeld het populaire NEO, maar ook andere bekende cryptovaluta als Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) en uiteraard Ethereum (ETH). Dankzij een ruim aanbod van over 100 cryptocurrencies zullen er voldoende interessante coins beschikbaar zijn.

Voordelen van deze exchange

  • Lage trading kosten
  • Ruim aanbod van cryptocurrencies
  • Mogelijkheid tot het plaatsen van stop-loss orders
  • Bonussen voor gebruikers van het eerste uur
  • Gericht op het bieden van een prettige gebruikersinterface
    Trading servers staan verspreid over Asië, Verenigde Staten en Europa om goede performance te garanderen

Hoe veilig is UPcoin?

Omdat de exchange nog niet live is, kunnen er nog geen zekerheden worden gegeven, maar de exchange beloofd wel veel maatregelen op dit gebied. Ten eerste zijn en worden de servers constant getest door onafhankelijke hackers die de systemen doorzoeken op mogelijke kwetsbaarheden. Ten tweede wil de Exchange voldoen aan de KYC (Know your customer) regelgeving en zal dus alle leden om identificatie gaan vragen.

Ongetwijfeld zal UPcoin two-factor identificatie gaan aanbieden voor het inloggen. Hiermee zal men het uitvoeren van opnames en toegang tot de accountinstellingen beschermen.

Wij adviseren om een exchange alleen te gebruiken voor het traden van cryptovaluta. Wanneer u cryptovaluta heeft gekocht en wilt bewaren, bewaar het dan altijd op een persoonlijke wallet. Daarmee bent u altijd 100% zelf in controle over uw cryptovaluta.

Schrijf u vandaag alvast gratis in bij UPcoin.

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *