Tijdelijke inschrijvingen stop op Binance

Binance stopt tijdelijk inschrijving voor nieuw leden.

De populaire exchange Binance heeft vanmiddag aangegeven een tijdelijke stop in te lassen op het inschrijven van nieuwe leden. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk voor nieuwe geïnteresseerden om te traden op Binance. Het sluiten van de inschrijvingen volgt op de enorme toename van belangstelling in cryptocurrencies.

Mededeling Binance

Vandaag heeft Binance aangegeven dat er een tijdelijke stop volgt op de mogelijkheid om in te schrijven. Op de site is de volgende boodschap te lezen.

Beste Binancians,

Vanwege de enorme populariteitsgroei moet Binance nieuwe gebruikersregistraties tijdelijk uitschakelen om een infrastructuur upgrade mogelijk te maken. Onze excuses voor het ongemak.

Bedankt voor je begrip!

Binance Team
2018/01/05

Helaas is het dus voor nieuwe geïnteresseerden niet mogelijk om lid te worden van deze populaire exchange.

Populariteit van cryptocurrencies

De tijdelijke stop op nieuwe deelnemers van Binance staat niet op zichzelf. De gevestigde exchanges blijken de enorm toegenomen toestroom van geïnteresseerden niet meer aan te kunnen. Bovendien stopten eerder stopten zowel Bitfinex als Bittrex met het toelaten van nieuwe investeerders op hun handelsplatformen. Als gevolg van de enorme toename van de Bitcoin waarde in het laatste kwartaal van 2017 staan cryptocurrencies enorm in de belangstelling. Steeds meer mensen proberen daardoor in bezit te komen van cryptovaluta en willlen hiermee ook handelen op de cryptoexchanges.

Alternatieven voor Binance

Binance is de zoveelste grote exchange die tijdelijk zijn inschrijvingen stopt. Daarmee zijn er steeds minder alternatieven om met populaire altcoins te traden.

Een uiterst interessante Exchange is Kucoin. Kucoin is gevestigd in Hong Kong en is bezig met een veelbelovende opmars. Op deze exchange zijn veel populaire cryptocurrencies te vinden zoals Dragonchain (DRGN), LiteCoin (LTC), NEO, Red Pulse (RPX), Qtum, Dash, Ethereum en uiteraard Bitcoin

Een andere exchange van behoorlijke omvang en een interessant aanbod van cryptovaluta is HitBTC. Voor een exotischer aanbod van cryptocurrencies kunt u terecht bij CoinExchange. De laatste is wat kleiner maar heeft zeer zeker een interessant aanbod aan cryptocurrencies en tokens. U leest meer over deze exchanges binnen ons onderdeel exchanges.

Aanrader: Op korte termijn start er ook een veelbelovende nieuwe exchange. U leest alvast alles over de UPcoin exchange in ons artikel.

Wanneer het weer mogelijk is om u in te schrijven bij Binance laten wij dat uiteraard via onze site weten.

Update #1, Ook CoinExchange heeft het zwaar

De tijdelijke stop van inschrijvingen bij Binance levert CoinExchange veel extra aanmeldingen op. CoinExchange twittert deze middag:

Vanwege een instroom van 25.000+ gebruikers in de afgelopen 24 uur ondervinden we vertragingen op de site.
We werken er actief aan om dit probleem op te lossen en stellen uw geduld zeer op prijs.

Update #2, Ook CoinExchange heeft ledenstop ingelast

Vanavond heeft ook CoinExchange besloten een ledenstop in te lassen. Ook deze mededeling heeft men op twitter geplaatst:

Registraties zijn uitgeschakeld terwijl we enkele performance problemen verhelpen. Ons doel is om onze huidige gebruikerservaring te beschermen. We zullen registraties zo snel mogelijk opnieuw inschakelen! Excuses voor het ongemak.

Update #3, 08-01-2018, Registeren bij CoinExchange weer mogelijk

CoinExchange heeft de mogelijkheid om een nieuw account te registeren weer beschikbaar gesteld.

Update #4, 10-01-2018, Binance geeft weer beperkte mogelijkheid tot inschrijven

Binance heeft aangegeven dat er beperkte inschrijvingen mogelijk zijn. Om performance te kunnen garanderen voor bestaande users, zit er een dagelijkse limiet op het aantal mensen dat kan inschrijven. De tijden waarop geregistreerd kan worden zal van dag tot dag verschillen. Mocht u momenteel niet kunnen inschrijven, probeer het dan dus op een ander moment van de dag nogmaals.

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *