Bent u binnenkort eigenaar van een Hashpuppy?

Binnenkort kunnen liefhebbers van zowel cryptocurrencies als games aan de slag met Hashpuppies. Met het spel kunnen mensen zorg dragen voor een virtuele puppy op de NEO blockchain. Via een airdrop zijn de tokens verspreid om eigenaar te worden van de eerste generatie puppies. In dit artikel leggen wij uit hoe u kunt controleren of u binnenkort een gratis digitale puppy in ontvangst kunt nemen.

RHT Redeemable HashPuppy NEO Token

Het Hashpuppies project team heeft eerder aangegeven dat iedereen die NEO heeft verzonden of ontvangen tussen 8 december en 25 december en tussen de 1 en 99 NEO bezit op zijn wallet een token zou ontvangen om een Hashpuppy in ontvangst te mogen nemen. Dit is het RHT-token.

Wanneer u bekend bent met Ethereum, dan weet u mogelijk al dat u andere ERC20 tokens kunt bewaren op uw Ethereum adres. Bij NEO werkt dit op exact dezelfde manier, echter heten het dan NEP5 tokens.

Hashpuppies logo

RHT is dus het Redeemable Hashpuppy token uitgegeven door het HashPuppies project. Meer informatie over het project kunt u vinden op de website en er is zowel een Twitter account als een Reddit kanaal om u verder in te lezen.

Het Hashpuppies spel zal medio april starten en tegen die tijd kunt u ook uw RHT token inwisselen voor een digitale Hashpuppy.

Controleren of u in bezit bent van een RHT-token

Iedereen die aan de spelregels van de airdrop heeft voldaan, heeft 1 januari een RHT token ontvangen op zijn NEO-adres. U wilt natuurlijk ook graag controleren of er op uw NEO-adres een RHT-token is gedropt.

Op dit moment zijn de RHT tokens alleen te zien via de blockchain explorer en web wallet NEO Tracker. Door op de site uw publieke NEO adres in te vullen, kunt u de aanwezige cryptovaluta en tokens bekijken.

U zult dus eerst uw NEO public address moeten opzoeken binnen uw wallet. In ons artikel over NEO & GAS claimen kunt u de stappen vinden om in te loggen binnen een NEON wallet. Kopieer daarna uw adres in het geheugen van de computer, zodat u deze later terug kunt plakken op de website. Dit kunt u eenvoudig doen, door achter uw adres op het kleine kopieer icoontje te klikken.

Klik op de kopier knop om het adres te kopieren
U kunt op het kopieer icoontje klikken achter het adres om het in het geheugen van de computer te bewaren.

Tokens inzien via de Neo Tracker website

Ga nu naar de NEO Tracker website, waar u het adres in kunt vullen. Het is absoluut veilig om uw Public NEO address in te vullen. Dit is namelijk het adres dat u ook met anderen kunt uitwisselen om bijvoorbeeld NEO te ontvangen. Vul echter nooit ergens op een site uw private key in. In ons artikel over de verschillende soorten wallets kunt u meer lezen over public en private keys.

Gebruik de NEO Tracker Blockchain Explorer
Op de website van NEO Tracker plakt u bij de Blockchain Explorer uw adres en klikt u op de knop ‘Search’

De Blockchain Explorer van NEO gaat daarna zoeken binnen de blockchain naar alle tokens die op uw adres zijn opgeslagen. U krijgt nu netjes een overzicht van alle tegoeden op uw adres.

Saldo informatie van de NEO Tracker
Bekijk bij het onderdeel ‘Balance’ de aanwezige tokens op uw NEO address.

Wanneer u geluk heeft zult u ook 1 RHT-token aantreffen op uw publieke NEO address. Gefeliciteerd!

Medio april kunt u dit token dus gaan inwisselen voor een Hashpuppy. Uiteraard houden wij u, via onze website, op de hoogte over verdere updates van het Hashpuppies project.

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *