De Ledger Nano S is tijdens Black Friday met korting te kopen

Ledger Nano S kopen met korting

Met korting een Ledger Nano S kopen? Grijp nu uw kans! Ledger heeft tijdens de black Friday dagen een wel heel aantrekkelijk aanbod. Tussen 24 en 28 november 2017 is de Nano S namelijk extra aantrekkelijk geprijsd. U ontvangt tijdens deze periode maar liefst 21% korting.

Bij Ledger kunt u helaas niet met IDeal betalen, maar andere bekende betaalmiddelen zoals Paypal, Visa, Mastercard en uiteraard Bitcoin zijn wel mogelijk. De normale prijs van een Ledger is 69 euro exclusief verzendkosten. Met de Black Friday deal komt u uit op 54,50 euro. Ook voor bezorging en kopen in Nederland kunt u het beste rechtstreeks bij Ledger kopen. Via de onderstaande link kunt u profiteren van deze aanbieding.

Tijdens Black Friday is de Ledger Nano S met korting beschikbaar

Black friday

Bijna iedereen heeft wel eens van de term Black Friday of op zijn Nederlands “Zwarte Vrijdag” gehoord, maar weinig mensen kennen de exacte betekenis.

Black Friday is de eerste vrijdag na Thanksgiving. Veel Amerikanen beginnen traditiegetrouw met hun inkopen voor de kerst. De meeste Amerikanen nemen een extra vrije dag waardoor ze alvast uitgebreid kerstinkopen kunnen doen. Veel winkeliers bieden tijdens deze dag namelijk hun producten aan met flinke kortingen. De meeste producten zijn de rest van het jaar ook niet meer goedkoper beschikbaar. We zien Black Friday ook steeds meer zijn intrede doen binnen Europa en Nederland.

Over de Ledger Nano S

De Ledger Nano S is de meest populaire hardware wallet die er momenteel te verkrijgen is. Op deze wallet bewaard u veilig en met gemak Bitcoin, Ethereum en Altcoins zoals Ripple, Stratis, NEO, Ark, Dash en Vertcoin. Uw privesleutels die u toegang geven tot uw eigen cryptocurrencies zijn op een speciale chip in de wallet opgeslagen en verlaten deze chip nooit. U leest er meer over in ons artikel “Gebruik een Ledger wallet om uw cryptovaluta te beveiligen”.

Update: Deze actie is helaas verlopen. Wanneer er nieuwe aanbiedingen zijn publiceren wij dat zo snel mogelijk.

 

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *