De Ledger Nano S is de beste hardware wallet

Stormloop op de Ledger Nano S hardware wallet

De Ledger Nano S is de meest succesvolle hardware wallet die verkrijgbaar is. De toegenomen populariteit op cryptocurrencies heeft een ware stormloop veroorzaakt op de deze apparaten. Op het moment van schrijven is de populaire Ledger wallet dan ook helemaal uitverkocht.

Populariteit cryptocurrencies

De afgelopen periode is de populariteit van cryptocurrencies ongekend. Als gevolg van de enorme waarde toename van de Bitcoin in het laatste kwartaal van 2017 staan cryptocurrencies steeds meer in de belangstelling. De toegenomen vraag naar digitale valuta heeft meerdere exchanges doen besluiten om geen nieuwe leden meer toe te staan op de trading platformen.

Oktober 2017 bleek volgens een onderzoek van Kantar TNS, gehouden onder 35.379 huishoudens, het bezit van cryptocurrencies verdubbeld. Daarmee is het totale aantal huishoudens met cryptocoins op 135.000 gekomen, becijfert de organisatie. Ondertussen heeft deze groei alleen maar verder doorgezet.

De toegenomen investeringen in cryptovaluta hebben ook de behoefte naar verbeterde beveiliging van wallets doen stijgen. In het 4e kwartaal heeft Ledger de exponentiële groei in de vraag naar de Ledger Nano S nog weten bij te houden. Helaas is deze hardware wallet momenteel volledig uitverkocht en pas eind maart weer leverbaar. Sommige tussenhandelaren, die nog een kleine voorraad hebben, vragen inmiddels 250 euro (3x de marktwaarde) voor de hardware wallet. Indien u op zo kort mogelijk termijn een Nano S wallet wilt ontvangen, adviseren wij om een reservering te plaatsen bij Ledger.

Ledger voert momenteel dan ook enorme investeringen uit binnen het bedrijf om de productie en logistieke mogelijkheden verder op te schalen.

Hardware wallets

De belangrijkste functie van een hardware wallet is ervoor zorgen dat uw private key compleet geïsoleerd is van uw computer of tablet. Op deze manier kan een hacker nooit via uw pc de benodigde sleutel ontvreemden en toegang tot uw cryptovaluta krijgen. De hardware wallet gebruikt u in combinatie met een desktop- of web wallet. Wanneer u toegang wilt tot uw coins of een transactie wilt uitvoeren, zal de hardware wallet de benodigde authenticatie uitvoeren.

Een hardware wallet is dus een extra beveiliging stap die u kunt toevoegen om uw cryptovaluta te beschermen.

De Ledger Nano S

De Ledger Nano S is een hardware-wallet geschikt voor Bitcoin, Ethereum en diverse andere populaire cryptovaluta. Met behulp van een USB aansluiting maakt u eenvoudig verbinding met uw computer. Door middel van uitgebreide veiligheidsvoorzieningen kunt u veilig uw cryptocurrency bewaren en digitale betalingen uitvoeren. De Nano is voorzien van een ingebouwd OLED-scherm die u elke transactie laat valideren. Met een enkele tik op de knoppen op de zijkant van het apparaat bevestigd u de transactie.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Nieuwe prijzen

Op verzoek van veel klanten heeft Ledger voortaan de verzendkosten opgenomen in de prijsstelling. De wallet is iets in prijs toegenomen, echter is de standaard verzending vanaf dit jaar gratis. Voortaan ontvangt u dus een Ledger Nano S voor een een totaalprijs van 95,60 euro. Daarmee komt u in het bezit van één van de beste hardware wallets die er momenteel verkrijgbaar is.

Koop rechtstreeks bij Ledger om oplichting te voorkomen.

Neem geen onnodige risico’s en koop een Ledger wallet alleen rechtstreeks op de website van de fabrikant. Er zijn helaas meerdere gevallen bekend van mensen die via tussenhandel zijn opgelicht. Wallets gekocht op de website van Ledger worden uiteraard door DHL of UPS op uw Nederlandse of Belgische adres bezorgd. Daarbij, de bezorgkosten zijn tegenwoordig ook bij de prijs inbegrepen. Als controle, om zeker te weten dat uw hardware wallet veilig is, moet deze bij de 1e keer opstarten uw 24 unieke woorden nieuw gaan aanmaken.

Reserveer nu

De eerste nieuwe uitlevering van de Nano S staat pas in de planning voor 21 maart. Wanneer u zeker wilt zijn om tegen deze periode een nieuwe Nano S wallet te ontvangen, kunt u het beste nu nog een pre-order plaatsen op de website van Ledger. Zodra de productie is afgerond ontvangt u, als één van de eersten, de Ledger op uw thuisadres via de bezorgdienst van UPS of DHL.

Vindt u deze informatie interessant? Deel het met anderen:

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *