Wisselkantoor voor cryptovaluta

Kopen of ruilen van cryptocurrencies via ons wisselkantoor

Via deze pagina bieden wij in samenwerking met Changelly de mogelijkheid om cryptovaluta om te wisselen voor andere valuta. Omdat het voor veel altcoins niet mogelijk is om deze direct met Ideal te kopen, bieden wij via dit wisselkantoor een eenvoudig alternatief. U kunt cryptocurrencies zoals EOS, Syscoin, Ripple en Monero zonder tussenkomst van een cryptocurrency exchange via onze dienst ruilen.

Voordelig en eenvoudig

Via het Changelly wisselkantoor altcoins wisselen verloopt eenvoudig. Bovendien wordt er met een voordelig tarief van 0,5% gewerkt, tegen de meest actuele tarieven op de markt. Daardoor bespaart u een hoop werk, want u hoeft niet langer eerst Bitcoin over te maken naar een cryptocurrency exchange en daar te handelen.

U verstuurd uw coins vanuit uw eigen wallet direct naar het aangegeven adres. Daarna ontvangt u de andere valuta rechtstreeks terug in uw andere persoonlijke wallet. Bovendien kunt u, wanneer u aangeeft met USD te betalen, gebruik maken van uw creditcard.

Een aantal voorbeelden

Om het voor u extra inzichtelijk te maken ziet u hier een aantal voorbeelden van de valuta die u kunt wisselen:

  • Syscoin (SYS) kopen met USD (Creditcard)
  • Dash  (DASH) kopen met Ethereum (ETH)
  • Gulden (NLG) kopen met Monero (XMR)
  • Bitcoin Cash (BCH) kopen met Bitcoin (BTC)

Instructies

In het onderstaande venster kunt u via een beveiligde en versleutelde verbinding uw altcoins wisselen. Echter staat het formulier standaard ingesteld om Ethereum te ruilen met Bitcoin. Uiteraard kunt u zelf de gewenste cryptovaluta wijzigen. Daarvoor klikt u op de naam van de valuta en maakt u een keuze uit de lijst met beschikbare mogelijkheden.

Tijdens de 2e stap vult u in het veld “Recipient’s address” uw eigen wallet adres in van de cryptocurrency die u wilt aankopen.

Voordat u de definitieve omzetting in gang zet krijgt u de details van de te maken transactie nogmaals overzichtelijk te zien. Na het verzenden van de valuta die u wilt inwisselen, ontvangt u na de omzetting de aangekochte cryptovaluta terug in uw eigen persoonlijke wallet.

Direct cryptovaluta omruilen via het wisselkantoor

U kunt ook cryptovaluta ruilen zonder gebruik te maken van het formulier. Ga in dat geval rechtstreeks naar Changelly.